Bli volontär

Slide background
Slide background
Slide background

BLI VOLONTÄR – VÄLKOMMEN TILL OSS!

Vi behöver just DIG!

När du gör en ideell insats i vår secondhand butik stödjer du utsatta människor på ett konkret sätt. Vi behöver hjälp med allt från sortering och kassatjänstgöring till klädexponering och cafétjänst. Oavsett om du är en skofantast, bokmal, tekniknörd eller en helt vanlig trendsättare så har vi en plats för dig som vill arbeta hos oss som volontär.

VILL DU VARA MED OCH GÖRA SKILLNAD?

Berga Second Hand finns till för att förbättra livet för människor. I butiken säljs kläder, möbler, porslin, böcker, teknikprylar och mycket annat som skänkts av privatpersoner och företag.

Syftet med verksamheten är att använda butikens överskott till sociala hjälpinsatser lokalt och internationellt. Förutom det är butiken en mötesplats för människor som längtar efter arbetsgemenskap och som vill använda sin tid och energi till att bidra till en verksamhet som hjälper människor i nöd.

VI BEHÖVER DIG.

Vår verksamhet bygger på att alla känner och tar ett gemensamt ansvar för våra medmänniskor. Vill du dela med dig av din tid och ditt engagemang – ring oss på 079 3399 749 eller mejla oss på info@bergasecondhand.se.

[/fusion_builder_column_inner]